Σχετικά με εμάς

H Balkan General Services συνεργάζεται με κορυφαίες παγκοσμίως εταιρείες στον τομέα της τεχνολογίας της πισίνας, παρέχοντας λύσεις τελευταίας τεχνολογίας καθώς και προϊόντα με τις αυστηρότερες προδιαγραφές ποιότητας για τη φροντίδα της πισίνας.

Έχοντας την αποκλειστική αντιπροσωπεία της Maytronics στην Ελλάδα, παρέχονται οι παγκοσμίου φήμης ρομποτικές σκούπες αυτόματου καθαρισμού Dolphin, για ιδιωτικές και επαγγελματικές πισίνες. Παράλληλα, η Balkan General Services διαθέτει το Επίσημο Κέντρο Επισκευών για τις ρομποτικές σκούπες Dolphin στην Ελλάδα, εξοπλισμένο με διαγνωστικά συστήματα της εταιρείας Maytronics και στελεχωμένο με προσωπικό εκπαιδευμένο στο εξωτερικό.

Καλύπτοντας όλες τις πτυχές για την φροντίδα της πισίνας, παρέχονται συστήματα επεξεργασίας – απολύμανσης νερού φιλικά προς το περιβάλλον όπως η ηλεκτρόλυση και το όζον καθώς και προϊόντα που προάγουν την ασφάλεια στην πισίνα. Όλα τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας συνοδεύονται από τεχνική υποστήριξη τόσο για τις επαγγελματικές όσο και για τις ιδιωτικές πισίνες.

Πώς λειτουργούμε

Ολοκλήρωση εργασιών και παράδοση εξοπλισμού.

Ενημέρωση για τον προγραμματισμό εργασιών.

Προώθηση αιτήματος στο αντίστοιχο τμήμα.

Υποβάλετε το αίτημα σας.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ SERVICE

Η αξιοπιστία και η ποιότητα είναι δύο καλοί λόγοι, αλλά χρειάζεστε επίσης έναν τεχνικούς πιστοποιημένους που μπορούν να αναλάβουν το απαραίτητο service των συσκευών καθαρισμού της πισίνας. . Η διασφάλιση ενός καθαρού περιβάλλοντος είναι ο στόχος κάθε επαγγελματία πισίνας,  Κρατήστε την πισίνα σας καθαρή, αποτελεσματική και ασφαλή με τα πιστοποιημένα προϊόντα μας. Το ηλεκτρονικό σύστημα αιτημάτων service σας παρέχει την μέγιστη ποιότητα στην εξυπηρέτηση.

Υποβολή αιτήματος

Οι συνεργάτες μας

Τι λένε οι πελάτες μας

Σας ευχαριστούμε για την εξαιρετική εξυπηρέτησή σας. Τα ρομπότ πισίνας maytronics είναι πολύ αξιόπιστα και λειτουργικά. Θα ήθελα να σας γνώριζα πριν από πολλά χρόνια. Σίγουρα θα σας συνιστούσα στους φίλους μου.

Νίκος Παναγιώτου

Η εταιρεία σας έχει προσφέρει άριστη εξυπηρέτηση για αρκετά χρόνια. Εκτός από τη διατήρηση της πισίνας που φαίνεται εξαιρετική, η ομάδα σας είναι πάντα ενεργητική και μας δίνει έγκαιρη προειδοποίηση σχετικά με πιθανά προβλήματα.

Χρήστος Δημητρίου

Είμαι τόσο ευτυχής. Η πισίνα μου ήταν ένα χάος, αλλά με την ρομποτική σκούπα Dolphin 300 τα προβλήματα λύθηκαν. Η δουλειά που κάνει είναι καταπληκτική, η πισίνα σπινθηροβολεί και δεν θα χρησιμοποιούσα τίποτα άλλο. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ.

Μαρία Παπαδοπούλου

    Style switcher RESET
    Body styles
    Color scheme